O tânără nevăzătoare din Cluj nu a fost lăsătă să intre într-un magazin cu câinele ei ghid, deși legea îi permite acest lucru

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Unei tinere de 22 de ani din Cluj-Napoca, nevăzătoare, nu i-a fost permis accesul cu câinele ei ghid într-un spermarket de pe strada Piezișă, deși legea îi permite acest lucru, animalul fiind singurul ei mod de a se orienta în spațiu.

Pe pagina de Facebook a tinerei în cauză a fost publicat un text în care aceasta se arată indignată de atitudinea paznicului magazinului și de faptul că, nici angajatul supermarket-ului, nici șefa de magazin, care a intervenit telefonic, și nici organele de poliție care au venit ulterior la fața locului nu i-au acordat ei o prea mare importanță.

Aceasta se afla la intrarea în magazin alături de o prietenă, căreia cu toții îi cereau să vorbească în numele ei, fără ca vreunul dintre cei implicați să ceară punctul ei de vedere.

Postarea a adunat numeroase distribuiri pe rețelele de socializare, iar lumea o compătimește pe tânăra nevăzătoare, condamnând atitudinea paznicului și, în general, a românilor, vizavi de cetățenii cu dizabilități de vedere.

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău