Acasă Social O tânără de 17 ani, sedusă și sechestrată de un bărbat din...

O tânără de 17 ani, sedusă și sechestrată de un bărbat din Turda. Acesta dorea s-o trimită la ”produs”.

DSCN4788

D.M. este elevă la un liceu din Câmpia Turzii și, asemeni atâtor fete de vârsta ei, obișnuia să-și facă noi prieteni pe rețelele de socializare. Înainte de sărbătorile de iarnă aceasta a dat de Călin Lăcătuș, un flăcău ceva mai tomnatic, trecut de 30 de ani. S-a îndrăgostit nebunește de el și, după doar câteva  zile s-a și mutat cu el în casa acestuia din Turda.

Povestea lor de iubire se anunța memorabilă: fata și-a anunțat părinții, care au și venit, în vizită la ei, de sărbători, ca să se familiarizeze cu viitorul ginere și cu socrii.Povestește, negru de supărare, tatăl tinerei:„La început toate au fost bune și frumoase, dar după câteva zile de la Revelion, Călin s-a schimbat radical și a început s-o bată pe fata mea – culmea, pentru că n-ar fi acceptat să se prostitueze pentru el.”

Intervine, cu timiditate, în discuție și tânăra: „La un moment dat cumnata lui mi-a arătat o fotografie cu o fată pe care o duseseră la prostituție în Austria, de la vârsta de 13 ani. Vreo 10 zile am stat sechestrată acolo și bătută permanent pentru că n-am vrut să fac ce mi-au cerut ei. Nici la școală n-a mai vrut să mă lase să mă duc, zicându-mi să aleg între el și școală. Sâmbătă (n.n. – 10 ianuarie) am reușit să evadez de la el, îmbrcată doar în niște colanți, o bluză și șlapi în picioare. Apoi m-am dus la un prieten de-al lui tata, care m-a găzduit până a venit acesta și m-a recuperat.”

În continuare, luni tatăl său a dus-o la Poliția din Câmpia Turzii, de unde au fost îndrumați la Protecția copilului. Astăzi, cei doi se aflau la IML Cluj, unde fata a fost suspusă unui consult. Avea lovituri în zona feței, a gâtului și a gambei piciorului drept. Medicii i-au eliberat un certificat în care se recomandau 3-4 zile de îngrijiri medicale. “Cu acest certificat ne prezentăm peste câteva minute la Protecția copilului din Cluj și abia apoi la Poliție, unde o să-i facem plângere penală individului care și-a bătut joc de fata mea pentru lovire, sechestrare și, eventual pentru trafic de persoane,” a spus la plecare tatăl fetei.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version