O nouă zi de proteste la Cluj. Azi au ieșit în stradă 25.000 de oameni (FOTO)

Peste 25.000 de clujeni au ieșit din nou în stradă la Cluj ca răspuns la declarațiile de azi ale lui Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu, cei care au anunțat că nu vor retrage Ordonanța de Urgență.

Aproximativ 5000 de clujeni s-au adunat în Piața Unirii și au pornit apoi în marș spre cartierul Mărăști, pe Bulevardul Eroilor și apoi pe Calea Dorobanților. Pe parcurs numărul protestatarilor a devenit din ce in ce mai numeros, ajungând la peste 20.000 de persoane. S-a strigat din nou Hoții!, PSD, Ciuma Roșie! Abrogați și plecați! România, trezește-te! Uniți, salvăm toată România! Rusine, rusine să vă fie! Trădătorii! Nu cedăm! Nu vrem să fim o nație de sclavi!

Oamenii scandează împotriva Guvernelor și a Ordonanțelor de Urgență. Ei spun că nu vor pleca acasă până când Ordonanța de Urgență nu va fi retrasă. Cei mai mulți dintre protestatari sunt tineri, dar sunt și părinți cu copii sau oameni mai în vârstă care afirmă că ies în stradă pentru viitorul copiilor. Aceștia au adus cu ei steaguri tricolore și pancarte.

Unii dintre ei sunt pentru a treia zi în stradă și sunt hotărâți să se întoarcă până când guvernanții vor decide să îi asculte. Astăzi, Sorin Grindeanu a anunțat că Ordonanța de Guvern nu va fi retrasă, asta în ciuda protestelor din stradă și a pozițiilor luate de instituțiile statului. ”Niciun pas înapoi” a susținut Sorin Grindeanu, însă același lucru i l-au transmis și manifestanții.

”În fiecare zi vom fi tot mai mulți și vom trezi toată țara până când veți înțelege că nu suntem oi și că nu vom lăsa lupii paznici la stână! Aveți o singură opțiune: ABROGARE urmată de DEMISIE! Vom ieși, până veți pleca!”, au anunțat protestatarii

Ieri la Cluj a fost organizat cel mai amplu protest de după Revoluție la care au participat peste 35.000 de oameni.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii