filiala grigorescu

O nouă filială a Bibliotecii Județene „Octavian Goga” în Grigorescu

Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga” Cluj deschide o nouă filială în cartierul Grigorescu, pe strada Donath, nr. 138.

E o inițiativă mai mult decât benefică, menită să faciliteze accesul la educație, cultură și cunoaștere al locuitorilor acestui important cartier al Clujului. Momentul inaugurării a fost ales, deloc întâmplător, la început de an școlar și în pragul deschiderii unui nou an universitar“, a precizat președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe.

            Programul de funcționare al Filialei Grigorescu va fi următorul: în zilele de luni, miercuri și joi, în intervalul orar 12.00-20.00, iar în zilele de marți și vineri de la ora 8.00 la ora 16.00.

Fondul de documente al filialei va fi format din cca 7.000 de exemplare de carte și materiale audiovizuale organizate în acces liber.

Filiala va oferi servicii moderne de bibliotecă, precum eliberarea permisului de intrare la bibliotecă, împrumut de documente la domiciliu, consultarea acestora pe loc, prelungirea termenului de împrumut, rezervarea și reținerea de titluri, oferirea de informaţii, acces gratuit la internet şi facilităţi de lucru pe calculator, dar și activități de loisir pentru toate vârstele.

De asemenea, copiii vor beneficia de o sală dedicată lor, unde îi așteaptă o colecție de cărți, DVD-uri, jocuri și jucării. Adolescenții și adulții vor avea la dispoziție o colecție de documente din toate domeniile cunoașterii.

Citește și:
https://www.clujmanifest.ro/cultural/biblioteca-judeteana-si-filarmonica-transilvania-proiecte-pentru-centenar/

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare