pensionari

O nouă aplicație pentru clujeni cu traseele și orarele mijloacelor de transport în comun

Primarul Emil Boc a anunțat că începând de astăzi clujenii au la dispoziție o nouă aplicație, dezvoltată de Primăria Cluj-Napoca și Compania de Transport. Aceqstă aplicație le va transmite clujenilor informații în timp real despre traseele și orarele mijloacelor de transport în comun.

Este o nouă aplicație pe care Primăria si CTP au pregătit-o, privind informatiile reale cu privire la orarul si traseele mijloacelor de transport în comun. De azi toată lumea poate să își descarce aplicatia CTP Cluj, aplicatie mov. Această aplicație oferă următoarele avantaje: dacă ești în oraș și vrei să ajungi la Iulius Mall introduci locația și îți arată toate alternativele de transport, stațiile, cât e de mers până la prima stație, cat timp faci până la destinație, cu ce autobuz și când ajung autobuzele în stație. Estet o aplicație foarte eficientă. Dacă esști acasă poți vedea când ajunge autobuzul în stație. Punem la dispoziția clujenilor un instrument util pentru a ști ora la care ajunge autobuzul în stație. Este un instrument, nou, util, eficient de a pune la dispoziția clujenilor o infrstructură modernă, civilizată, o formă de respect pentru timpul cetățenilor. Este utilă și pentru cei care nu sunt din Cluj. Le oferă toate alternativele pentru ajunge pe o anumită stradă cu mijloacele de transport în comun”, a declarat primarul Emil Boc.

Noua aplicație îi întâmpină pe clujeni cu mesajul: Ajungi la destinație simplu ca bună ziua. Primești sugestii pas cu pas, găsești pe hartă toate stațiile de tramvai și autobuz, știi exact câte stații ai de mers și care este stația unde trebuie să părăsești mijlocul de transport în comun.Ajungi la destinație la timp. Știi exact cât timp ai de așteptat în stație până la sosirea mijlocului de transport în comun.

Această aplicație vine în completarea panourilor montate în stații, panouri care anunță ora de sosire a mijloacelor de transport în comun.

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare