aparate de ultima generatie

O femeie a murit după ce a căzut de la etajul 8 al Spitalului de Recuperare din Cluj

O femeie în vârstă de 49 de ani a murit, sâmbătă, după ce a căzut de la etajul 8 al Spitalului Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Adrian Ştefan, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX că femeia nu avea acte de identitate asupra sa.

„O femeie în vârstă de 49 de ani a decedat după ce a căzut de la etajul 8 al Spitalului Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca. Din primele informaţii rezultă că aceasta nu era pacient al spitalului şi nu avea asupra ei acte de identitate, astfel că identificarea s-a făcut prin mijloace specifice poliţiei”, a spus Ştefan.

În acest caz, anchetatorii iau în calcul varianta sinuciderii.

Directorul Spitalului Clinic de Recuperare Cluj-Napoca, Sanda Patrichi, a declarat la rândul său, corespondentului MEDIAFAX că a fost declanşată o anchetă internă a instituţiei în acest caz, pentru a se stabili exact traseul parcurs de femeie în spital.

„Nu este vorba despre o pacientă a spitalului. Aceasta a utilizat un spaţiu comun de la unul dintre etajele superioare ale spitalulu”, a precizat Patrichi.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii