O asociație din Cluj donează dezinfectanți pentru stațiunile montane

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Asociația CERT Transilvania din Cluj donează dozatoare cu dezinfectanți  care vor fi amplasate în locurile de refugiu  montan și la bazele de Salvamont din stațiunile montane care urmează să se redeschidă după data de 15 mai.

Chiar dacă măsurile de relaxare se vor aplica după 15 mai, dezinfectarea rămâne cea mai importantă măsură de prevenire a virusului. De aceea, cei de la asociația CERT Transilvania au decis să doneze către stațiunile montane din Bucegi, Făgăraș și Rodnei dozatoare cu soluții de dezinfectare a mâinilor.

Salvamontiștii au primit bucuroși vestea. Totodată, ei consideră că muntele este „un refugiu de sănătate curată”, iar activitățile montane nu reprezintă un factor de propagare a acestui virus ci din contră, oamenii vor putea să păstreze distanțarea socială necesară.

Astfel,  treptat putem să ne reîntoarem la  activitatățile montane sau la plimbările prin natură pe care unii dintre noi obișnuiau să le aibă înainte de pandemie, însă acum trebuie să fim atenți și să ne protejăm mai mult pe noi și pe cei de lângă noi.

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău