Nou focar de infecție la o fabrică din Prahova

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Un număr de 54 de cazuri noi de COVID-19 au fost raportate, în ultimele 24 de ore, în judeţul Prahova, un nou focar fiind depistat la o fabrică din judeţ care a şi fost închisă, scrie  Agerpres.

La nivelul județului, au fost confirmate cu noul coronavirus 526 de persoane, cu 54 mai multe faţă de ziua precedentă., se specifică în buletinul emis, vineri, de Prefectura Prahova.

Noul focar de infecție a fost depistat la o fabrică de pe raza județului Prahova, la momentul actual fiind confirmate 16 persoane din aproape 50 de teste efectuate. Totodată, șapte persoane de la FC Petrolul Ploiești au fost testate pozitiv.

Alte 15 persoane au fost confirmate în urma retestării la centrul de bătrâni de la Izvoarele, unde numărul total al îmbolnăvirilor a ajuns la 86, precizează Prefectura în buletinul emis.

Nici Curtea de Apel Ploiești nu stă mai bine, programul cu publicul a fost suspendat până la data de 10 iulie, la compartimentele Arhivă, Registratură și Biroul de Relații și Informare cu Publicul., relatează Observatorul Prahovean.

Până în prezent, 17 dintre pacienţii confirmaţi cu noul coronavirus au decedat, iar 116 au fost declaraţi vindecaţi şi externaţi în Prahova. Un număr de 14 pacienți sunt internați la secțiile de Terapie Intensivă din județ dintre care 10 sunt ventilați mecanic.

13 pacienți cu forme ușoare de coronavirus sau asimptomatici, au fost externați joi în baza Ordinului ministrului Sănătăţii nr.1137/2020.

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău