FOTO. Noile trotinete electrice Bolt, o pacoste pentru pietonii nevăzători din Cluj

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Celebrele trotinete electrice nou-introduse de Bolt în Cluj-Napoca sunt subiect masiv de dezbatere în ultima perioadă. În ciuda utilității lor, acestea creează și multe probleme, recent un cetățean atrăgând atenția asupra uneia dintre cele mai importante.

Un internatut a postat pe un grup de Facebook imagini cu un bărbat nevăzător, care s-a împotmolit de trotinetele parcate pe un toruar din oraș. De când au fost introduse, vehiculele s-au răspândit prin toată urbea, de asemenea mulți făcând bătaie de joc de ele.

Cu toate că pot fi o alternativă de luat în considerare la circulația sufocantă din municipiu, trotinetele electrice apărute pe străzile din Cluj-Napoca, sunt tot mai des combătute de clujeni, care se simt deranjați de prezența acestora. Pietonii se tem de cei care circulă cu viteză pe trotuare, iar șoferii spun că trotinetiștii nu țin cont de nicio regulă și îi încurcă în trafic.

„Deja devine o bataie de joc la adresa pietonilor si le creeaza greutati celor vulnerabili. Pozele sunt mai mult decat graitoare. Cum putem sa ignoram acest abuz al spatiului public ? Nota: se pare ca abordarea este diferita intre cei doi operatori, mai toate pozele care au aparut in ultimele zile fiind cu cel de-al doilea, Lime. cei de la Bolt par sa abordeze spatiul public cu mai mult si pietonii cu mult mai mult respect”, a scris un internaut pe grupul de Facebook Clujul Civic.

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău