alin tise banner

Noile SPERANȚE! U Cluj și-a depus dosarul de înscriere pentru Liga a doua

U Cluj a anunțat că și-a depus la sediul FRF dosarul de participare în Liga a II-a. Echipa va începe pregătirile în data de 27 iulie.

„Universitatea Cluj este una dintre primele echipe care a depus, la sediul Federaţiei Române de Fotbal, dosarul pentru participarea în sezonul 2015-2016 al Ligii a II-a. «Studenţii» se vor reuni luni, 27 iulie, la ora 17.00, şi nu pe 22 iulie, aşa cum s-a stabilit iniţial, tocmai pentru ca toate detaliile să fie puse la punct, iar jucătorii şi antrenorii să beneficieze de condiţii optime de lucru, dată fiind situaţia financiară a clubului. În perioada următoare, jucătorii Universităţii vor participa la un stagiu de pregătire, locaţia urmând să fie stabilită ulterior”, se arată, luni, pe site-ul grupării Universitatea Cluj.

U Cluj avea progrmată reunirea lotului pe data de 14 iulie. Startul de sezon va avea loc pe 29 august. Clubul se confruntă cu mari probleme financiare și oficialii echipei au încredere că vor reuși să adune banii care să acopere cheltuielile în acest sezon.

Adaugati comentarii