Pe 4 aprilie, am publicat textul intitulat „FRF-pentru „U” ciumă, pentru frâne mumă”. 

Am arătat două cazuri similare, în care”U”, spre deosebire de Steaua şi clubul de fetiţoi de pe deal, a fost penalizată aspru. A intrat stelist pe teren, am fost amendaţi, suspendaţi, ca organizatori. Au intrat „U”-işti pe arena schelă din Gruia, noi am fost suspendaţi, ei ca şi organizatori au fost iertaţi. E clar că federalii, când e vorba de „U”, exagerează cu sancţiunile. Din considerente ştiute de Paszkany, Mircea Sandu şi Răzvan Burleanu, apropiatul lui Băsescu, salvatorul „penal”, când e vorba de Arpi, FRF ne loveşte din toate poziţiile. Ba cu arbitraje jenante, ba cu suspendări şi amenzi. Am încercat să îl contactăm pe Răzvan Burleanu, preşedinte FRF şi i-am trimis un mesaj pe facebook, pe care îl ataşăm. Am dorit să vedem, dacă i se pare echitabil ce fac comisiile federale.

Mesajul a fost văzut, de destinatar, alaltăieri. Am aşteptat două zile ca Burleanu să spună ceva. Nimic.

zburleanu
zburleanu 2

Domnule Burleanu, ne-am dat seama că „SEEN”, adică PUTEŢI VEDEA şi CITI”. Asta, deşi este evident că inteligenţa noastră nu corespunde stadardelor dumneavoastră înalte. Noi batem din tastatură aiurea, dumneavoastră clămpăniţi demagogic, până i-aţi aburit pe toţi şi v-au ales şef la federaţie. Deşi e evident că sunteţi incompetent. Însă, pentru că nu aţi răspuns nici măcar cu un „Da, nu e prea normal ce se întâmplă”, ne face impresia că sunteţi şi la fel de odios ca înaintaşul dumneavoastră Mircea Sandu. Păreţi, la fel ca Naşul, un motănel, mai tânăr ce-i drept, care ascunde răhăţişul federal în lădiţa cu nisip a fotbalului românesc. Lădiţă plină ochi de mizerii.

Vom posta partea bolduită, din nou, în mesajele paginii de facebook a lui Răzvan Burleanu. Măcar, dacă el nu are nici o părere despre ce se întâmplă în fotbalul românesc, să ştie părerea noastră despre dumnealui şi FRF.

Adrian Cinpoeru