nocturna bibliotecilor

Nocturna Bibliotecilor la Biblioteca Octavian Goga

Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga” organizează Nocturna Bibliotecilor 2018, eveniment ce va avea loc sâmbătă, 29 septembrie 2018, în intervalul orar 18.00 – 24.00.

La sediul central al bibliotecii, situat pe Calea Dorobanţilor nr. 104, este pregătit un program inedit care va cuprinde activități pentru toate vârstele. Teatru pentru copii, susţinut de artiştii Teatrului de Păpuşi „Puck”, spectacol susținut de grupuri vocal-instrumentale de elevi de la Școala Gimnazială „Alexandru Vaida-Voevod”. Va fi organizat și un Retro Party ’90 în spațiul de socializare Biblio Lounge amplasat la etajul I al clădirii.

Tot în cadrul evenimentului Nocturna Bibliotecilor va avea loc vânătoare de comori, Quizz night, concurs de talente, vizionări de film, ateliere de creativitate, lecturi publice și prezentări.

Colectivul Bibliotecii Județene oferă înscrieri gratuite, cărți în dar și posibilitatea unor vizite ghidate.

Anul acesta Nocturna Bibliotecilor, inițiată de Asociaţia Naţională a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România (ANBPR), este dedicată valorilor și simbolurilor culturale ale Marii Unirii, reunind participanții sub sloganul BIBLIOTECILE UNESC.

Programul complet al evenimentul poate fi găsit pe www.bjc.ro.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare