Nelu Tătaru anunță noi măsuri de relaxare de la 1 iulie. Restricții doar „la nivel de focar”

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Ministrul sănătății, Nelu Tătaru, a anunțat joi că de la 1 iulie se vor oferi noi măsuri de relaxare, în ciuda trendului crescător de cazuri noi de coronavirus.

Tătaru a precizat faptul că este posibil să se impună și anumite restricții, însă doar la nivel de focar, la nivel local, notează Mediafax.

„Noi pregătim pentru 1 iulie un alt set de măsuri de relaxare. Eu sper ca evoluția să ne permită acest lucru. Fiecare caz este evaluat particular, fiecare anchetă evaluează cazurile particular, fiecare locație este evaluată particular, dacă vor fi niște restricții vor fi strict punctuale și locale”, a declarat ministrul.

„Noi o să avem discuții și astăzi după-amiaza la o ședință de Guvern, și mâine. Următoarea perioadă de măsuri de relaxare se va face sper cu 1 iulie, iar luni vom avea și decizia”, a adăugat Tătaru.

Dacă va fi nevoie de restricții, Ministrul Sănătății a spus că acestea se vor aplica punctual și local, la nivel de focar. „Nu neapărat urâte, cât vom avea niște restricții punctuale, la nivel de teritoriu, la nivel de comunitate, la nivel de focar.”
Ministrul sănătății s-a aflat astăzi la Târgu Jiu, unde a vizitat spitalul din oraș.

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău