Napoca Folk & World Music Festival, conferință de presă BCJ/ VIDEO-FOTO

 

 

IMG_2733

Cluj-Napoca va găzdui în perioada 7-10 neoiembrie a doua ediție a Festivalului de Folk organizat de Janis, pe un stil mai complex și mai diversificat decât în prima ediție.

„Vom avea 4 zile de concerte, 6 culturi muzicale, cu artişti din 5 ţări. Prima seară este dedicată exclusiv folkului, cu Alina Manole şi Emerich Imre şi alţii, iar apoi vom îmbina folkul cu un concept de World Music. De asemenea, schimbăm şi locaţia. Dacă anul trecut a fost  aleasă Casa de Cultură a Studenţilor, acum venim acasă, în BCJ (Biblioteca Centrală Janis) din Piaţa Unirii 19. Avantajul este că aici se poate sta până dimineaţa savurând muzică de calitate într-un decor cald”, precizează patronul localurilor Janis, Adrian Munteanu.

Invitați de seamă ai evenimentului sunt: Mircea Vintilă, Mircea Baniciu, Magda Puşkaş, Emerich Imre sau folkiştii clujeni, iar Cătălin Condurache și Sandu Deac vor fi invitații speciali ai festivalului.

Biletele vor fi puse la dispoziţia tuturor începând de marţi, la Berăria Ursus, din Piaţa Unirii 20. Preţul este de 40 de lei pentru ziua de joi, respectiv 50 de lei în restul serilor. Studenţii beneficiază de o reducere de 20%, iar un abonament pentru cele patru seri este în valoare de 100 de lei.

Programul festivalului

7 noiembrie:

Gala “Tinerelor Talente”

Alina Manole

8-10 noiembrie:

Mircea Baniciu + Teo Boar & Vlady Cnejevici

Emeric Set

Punct şi Virgulă ft. Răzvan Krivach

Focul Viu

Mircea Vintila & Jul Baldovin

Magda Puskas & Friends

Bartholo Claveria Quartet (Spania)

Bezobratri (Cehia)

Starover Sarichioi Octet (România)

Edina Szirtes Sextet (Ungaria)

Klezmer Mazel Tov Septet (România)

Sentir Flamenco (Spania, România)

Cornelia Tihon Project (Moldova/ România)

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.