Napoca Dog Show – expoziție și concurs de câini în Sala Polivalentă

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

După un șir de ediții de succes, Napoca Dog Show va fi organzat din nou, în perioada 16-17 Februarie 2019, pentru prima dată în cea mai modernă sala polivalentă din România – BT Arena.

Pe durata celor două zile de concurs vor fi organizate două expoziții de tip CAC (naționale) și două expoziții de tip CACIB (internaționale).

Programul zilnic va începe dimineață la ora 09:00 și se va întinde pe durata a cel puțîn 10 ore sâmbătă și 8 ore duminică.

  • Pe parcursul ambelor zile, la ringul central, puteţi urmări un program deosebit de dresaj

canin din disciplinele: dresaj de companie, pază și apărare, IPO, mondioring, căutare și salvare, terapie asistată și dog dancing.

Demontraţiile de dresaj sunt oferite de reputate școli de dresaj din Transilvania:

  • Asociaţia pentru câini de Salvare Transilvania,
  • Centrul Chinologic Aurel Greblea din Sibiu,
  • Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Cluj,
  • Şcoala de dresaj K9,
  • Şcoala de dresaj DogMaster,
  • Şcoala de dresaj Pet Joy Sports,
  • Şcoala de dresaj Nostress,
  • Şcoala de dresaj Dog Asist

   Evenimentul are că scop arbitrarea câinilor cu pedigree  înscriși  în concurs (expoziție de frumusețe), acordarea  titlurilor de cel mai frumos câine al grupei  (Best of Group) și  cel mai frumos exemplar al expoziției (Best în Show) în urmă arbitrărilor  făcute de 8 arbitrii de competență  internațională din țară și de peste hotare (Italia, Bosnia și Herțegovina, Turcia, Cipru și România).

Cu o activitate de peste 40 de ani, Asociația Chinologică Napoca este una dintre filialele cele mai importante ale Asociatitei Chinologice Române.

De-a lungul anilor în membrii ACH Napoca au fost înregistrat succese de amploare, atât pe plan intern cât și internațional.

De la începutul înființării, membrii Asociației au demonstrat că pe lângă aptitudinile de crescători sunt și foarte buni organizatori de concursuri. Având peste 100 de evenimente organizate de-a lungul istoriei au poziționat Clujul pe harta de interes canin atât pentru crescătorii din România cât și pentru crescătorii din alte țări europene. Italia, Rusia, Ungaria, Polonia, Germania sunt doar câteva din numele foarte importante în lumea chinologiei mondiale care își trimit reprezentanți la fiecare ediție Napoca Dog Show.

Ultimile articole

Articole populare