Mircia Giurgiu îl acuză pe directorul Imprimeriei Ardealul Cluj de abuz în serviciu

By | Published | Niciun comentariu

Fostul deputat de Cluj, Mircia Giurgiu îl acuză pe Ionică Laurențiu, directorul sucursalei Imprimeria Ardealul Cluj, de abuz în serviciu și incompetență.

Din 2012, de când Ionică Laurențiu a preluat conducerea sucursalei s-au făcut o serie de cheltuieili inutile și deplasări nejustificate pe banii companiei. Totodată, acesta nu a adus comenzi importante pentru imprimerie, au fost tot mai puține tipărituri, iar societatea lucrează pe pierdere. Din sursele mele directorul vrea să vândă compania pe bucăți și mai dă și oameni afară nejustificat. Laurențiu conduce un Peugeot 307, al companiei, cu care mai merge și la Brăila, de unde este el, în interes personal. De ce au numit un director din Brăila, tocmai la Cluj? Ce se întâmplă cu chiriile de la imprimerie și cum se stabilește prețul? Eu cred că ar trebui să meargă DNA-ul peste director cum s-a întâmplat și la București, la sediul central al companiei, a declarat Giurgiu pentru ClujManifest.

Mircia Giurgiu este președinte al Uniunii Sindicatelor Tipografilor din România. Acesta ne-a mai relatat că în câteva zile va depune plângere penală la DNA și la Parchetul Judecătoriei Cluj-Napoca.

O să publicăm și dreptul la replică al directorului Imprimeriei Ardealul Cluj.

UPDATE

Eu am picat aici într-o bătălie personală a lui Mircia Giurgiu cu directorul general de la București. Să împroști cu noroi mi se pare o chestie jegoasă tare. Eu pe Giurgiu îl știu doar de pe internet. Am încercat de câteva zile să vorbesc cu Giurgiu, dar el striga la mine că ce domnule ești șeful meu să mă chemi. Eu am o relație foarte bună cu muncitorii din fabrică. Am intrat și eu în jocurile mizere din cauza altora, eu nu sunt pus politic, vreau să ies la pensie liniștit. Nu am făcut delegații aiurea pe banii fabricii, puteți verifica în contabilitate, fărăr probleme. Domnul Giurgiu e plecat de 20 de ani din tipografia asta, de când a intrat în politică și a pierdut legătura cu fabrica. Reducerea de personal nu este adevărată, este vorba doar de oamenii care ies la pensie, eu nu dau afară oameni. Multe chestiuni vin ca directive de la București, eu nu vreau să vând compania, nici nu se pune problema de așa ceva. La mine a venit om de la DNA special să stăm de vorbă, dar dacă era ceva putred cu siguranță mă mai căutau. Eu de când îs aici am o colaborare bună cu Prefectura Cluj și am adus ca și comenzi cărțile școlare, deci ce să mai vorbim. Eu îmi fac treaba corect, puteți să mă verificați cât vreți. Eu la 52 de ani nu-mi bat joc de oameni, a învederat directorul Ionică Laurențiu publicației ClujManifest.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *