Acasă Social Minoră din Cămărașu, „agățată” pe facebook de un pedofil. A fost...

Minoră din Cămărașu, „agățată” pe facebook de un pedofil. A fost luată apoi de la casa bunicilor, pentru sex

minoră din Cămărașu
foto: Pixabay

În vreme ce țara fierbe ca urmare a mediatizării „cazului Călărași”, în care o minoră a fost răpită, agresată, ucisă și, posibil, violată, un posibil caz de pedofilie, în care e implicată o fetiță de aproximativ aceeași vârstă, s-a petrecut în Cluj.

Un bărbat din Oradea, în vârstă de 49 de ani, a fost reținut după ce a făcut sex cu o minoră din Cămărașu (Cluj), în vârstă de 14 ani. Conform informațiilor puse la dispoziție de IPJ Cluj, bărbatul ar fi „agățat” copila pe internet, pe o rețea de socializare, după care și-a dat întâlnire cu ea chiar la poarta bunicilor săi, din satul clujean Cămărașu. Bărbatul a venit din Oradea la Cămărașu și a luat fetița în autoturismul personal. Rudele copilului au anunțat poliția, atunci când aceasta a plecat, fără să le spune unde și cu cine se duce. Polițiștii s-au mobilizat și ieri, 13 august, bărbatul a fost arestat pentru întreținere de act sexual cu un minor.

Minoră din Cămărașu, „agățată” pe facebook de un pedofil, care a luat-o apoi din casa bunicilor, pentru sex

Reprezentanții IPJ Cluj au comunicat următoarele: „La data de 13 august 2019, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj au reţinut pentru 24 de ore un bărbat în vârstă de 49 de ani, din municipiul Oradea, judeţul Bihor, pentru comiterea infracțiunii de act sexual cu un minor. În baza sesizării, la nivelul inspectoratului s-a constituit o echipă operativă formată din polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Apahida, Serviciului de Investigații Criminale, Criminalistic ș.a., pentru depistarea minorei și stabilirea circumstanțelor exacte în care a părăsit domiciliul. În urma identificării autoturismului care se deplasau cei doi, acesta a fost dat în urmărire și în consemn la frontieră, fiind depistați pe raza municipiului Oradea. Cercetările efectuate până în prezent au indicat faptul că cei doi au întreținut relații sexuale”.

În acest moment, aflăm de la IPJ Cluj, „polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale și luarea măsurilor legale. La expirarea perioadei de reţinere, bărbatul va fi prezentat în faţa magistraţilor în vederea dispunerii altei măsuri preventive”.

Citește mai mult despre stil de viațăsfatul medicului și idei practice.

Exit mobile version