Tot mai multe restaurante și cafenele din Cluj sunt scoase la vânzare

Ministrul Economiei a declarat că restaurantele vor rămâne închise, „atâta timp cât nu vedem o respectare a regulilor pe terase”

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anunțat că restaurantele nu se vor deschide până când regulile de protecție de pe terase nu vor fi respectate cu strictețe. Acesta a mai spus că, dacă va scădea numărul de cazuri noi, acestea s-ar putea deschide, totuși, în august, scrie News.ro.

„Atâta timp cât nu vedem o respectare a regulilor pe terase, acolo unde răspândirea e mai puţin periculoasă, este mai puţin iminentă, nu putem vorbi de deschiderea restaurantelor în interior. Eu totuşi, sper, ca proprietarii restaurantelor, teraselor să înţeleagă că e mai bine să respecte regulile şi evident, în momentul în care vom ajunge să nu mai avem cazuri atât de multe, vom trece la următoarea etapă de relaxare şi vom deschide restaurantele şi în interior”, a declarat Virgil Popescu, la TVR1, luni seara.

„Da, dacă toţi respectăm. Să nu uităm că suntem la jumătatea lui iulie. Avem timp ca, în perioada lui august, spre exemplu, să putem deschide restaurantele în interior. Cred că ne vom trezi în al 13-lea ceas şi vom începe să vedem că acest virus este real, există, poate face victime, se pierd vieţi omeneşti”, a adăugat ministrul Economiei, întrebat dacă sunt, totuși, șanse să fie deschise restaurantele în această vară.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii