Minifotbal: S-au intors acasă cu medaliile de bronz

futsal

Reprezentanta municipiului Cluj Napoca la turneul final al Campionatului Naţional de minifotbal Bentel a participat în perioada 3-6 iulie la Roman reprezentând Liga All Time Sport adică campionatul firmelor din oraşul de pe Someş.

Clujenii au avut un parcurs excelent,  deşi au plecat cu şanse mici fiind în urna a IV- a valorică datorită coeficientului foarte slab care îl are oraşul nostru la această disciplină.

Articolul continuă mai jos:
farmec.ro - Livrăm frumusețe!

Echipa clujeană a fost repartizată în grupa C şi a obținut următoarele rezultate : 5-3 cu Autovip Garden Şimleul Silvaniei, 3-0 cu Oz Er Bacău vicecampioana ţării în sezonul precedent, 3-1 cu Anellice Rîmnicu Vîlcea  şi 3-3 cu Senttieri Satu Mare acumulând 10 puncte în clasament şi poziţia 1 în grupă.

În sferturi, clujenii au trecut de Construct Baia Mare, scor 2-1. Din păcate, în semifinale pe un fond de oboseală accentuat, dar şi după o prestaţie stearsă clujenii  au fost nevoiţi să se recunoască învinşi de Design Braşov, scor 3-1.

Cu ultimele puteri, după o competiţie foarte solicitantă, Bentel a reuşit să câştige finala mică a competiţiei în faţa celor de la Avantaje Deva, scor 3-1. Lotul deplasat în Moldova a fost următorul : Deak Lehel, Perde Ionuţ, Marian Ionuţ, Stan David, Craciun Cosmin, Tuţă Radu, Lazăr Flaviu, Chiş Marius, Nicolaescu Ciprian, Ştirban Marcel Lucian, care este şi patronul echipei.

Golgheterul competiției a fost declarat Cosmin Crăciun care va fi chemat şi la echipa naţională de minifotbal a Romîniei. Finala mare a fost adjudecată la lovituri de departajare de Ploieşti 2010 care a trecut de Design Braşov cu 4-3 la general.

Foto: Stan Carla

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii