Mini-bibliotecă în cadrul unui centru medical clujean

Biblioteca Județeană „Octavian Goga” Cluj, instituție de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, în colaborare cu Cabinetele Grupate de pe Aleea Băița nr. 9 Cluj-Napoca, invită publicul interesat să ia parte marți, 12 decembrie 2017, începând cu ora 10.00, la inaugurarea unei mini-biblioteci destinată pacienților care frecventează acest centru medical.

Evenimentul va avea loc pe strada Băița nr. 9 din municipiul Cluj-Napoca și face parte din programul „Implică-te și dăruiește. Fii voluntar!”, generat de proiectul național „Raftul cu inițiativă – Dezvoltarea de programe de voluntariat în biblioteci”, implementat de către Pro Vobis – Centrul Național de Resurse pentru Voluntariat și Asociația Națională a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România.

            Fondul de carte al mini-bibliotecii este constituit în exclusivitate din cărți provenite prin campania de donație „Biblioteca fără ziduri”. Biblioteca a mai deschis astfel de mini-biblioteci în diverse instituții din Cluj-Napoca, aceasta fiind prima dintr-un centru medical.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare