michael bolton

Michael Bolton va concerta în Cluj-Napoca în această vară

Multiplul câștigător al premiilor Grammy, încântătorul Michael Bolton va susține două concerte în România: pe 20 iulie la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca și pe 22 iulie la Sala Palatului din București, ambele cu începere de la ora 20.00!

Cu ocazia aniversării sale, artistul oferă tuturor fanilor săi bilete la PREȚ PROMOȚIONAL DE PRIMĂVARĂ cu discount de 50%, pentru următoarele categorii de prețuri:
🎟 VIP – 288 lei
🎟 Categoria I – 228 lei – 114 lei
🎟 Categoria ÎI – 200 lei – 100 lei
🎟 Categoria III – 188 lei – 94 lei
🎟 Categoria IV – 148 lei – 74 lei

Cântărețul și compozitorul – MICHAEL BOLTON – a vândut peste 65 de milioane de albume la nivel mondial, continuând plece în turnee internaționale și încânte o lume întreagă. De asemenea, MICHAEL BOLTON a compus piese pentru nume importante ale muzicii, printre care Lady Gaga, Kanye West, Barbara Streisand, Cher, Kenny G. sau Kenny Rogers. Totodată, MICHAEL BOLTON a cântat alături de adevărate legende, aici menționându-i pe regretatul Luciano Pavarotti, Placido Domingo, Jose Carreras, Renee Fleming și BB King.

Cel mai nou album al artistului a fost lansat pe 8 februarie 2019 și se intitlueaza “A Symphony of Hits”. Pe acest material găsim cele mai frumoase hit-uri rearanjate în manieră simfonică sub îndrumarea și cu apariția renumitei orchestre West Australian Full Harmonic Orchestra.  Albumul este disponibil pentru precomenzi.

MICHAEL BOLTON a fost remarcat la mijlocul anilor ’80 un adevărat exponent al baladelor soft-rock, melodii care au mers direct la inima ascultătorului. Acum este unul dintre cei mai apreciați și mai de success muzicieni din toate timpurile, cucerind public de toate vârstele cu muzică și cu al sau timbru vocal inconfundabil. “How Am I Suppose To Live Without You”, “A Love So Beautiful”, “Said I Loved You… But I Lied”, “When a Man Loves a Woman”, fiind doar câteva dintre minunatele melodii ale sale.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare