Membrii Barça Fan Club Cluj își vor vedea idolii la Sports Festival

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Susținătorii Barcelonei din România au un fan club oficial la Cluj. Pe 16 iunie 2018, fanii își vor vedea visul cu ochii. Edmílson, Goikoetxea, Frédéric Déhu, Ronald de Boer, Sonny Andersson, Julio Salinas sau Miguel Ángel Nadal sunt doar câteva dintre numele grele care vor veni în România, la Sports Festival la mare meci împotriva „Generației de Aur”.

„Ne întâlnim săptămânal, urmărim toate meciurile din campionat și din cupele europene. Suntem fericiți că vom avea ocazia să vedem și Barcelona și Generația de Aur, jucători foarte importanți pentru noi. Sper să apucăm să bem o bere cu legendele Barcelonei, poate vedem și un meci împreună, că tot începe Cupa Mondială” – Mina Alexandrescu, președinte fan club Barcelona din România.

„Sunt fan Barcelona de la 8 ani, m-am  îndrăgostit de Rivaldo, a fost primul jucător care m-a adus la Barcelona ca și fan. Sper să avem cum să luăm autografe de la ei, ar fi un vis. Știu că avem șanse minime să bem o bere cu ei, dar eu sper” – unul dintre suporterii din Cluj ai Barcelonei.

„Am pregătit totul deja. Îi așteptăm cu o terasă de 200 de locuri, cu un ecran mare full HD. Ar fi o onoare ca legendele Barcelonei să bea o bere în pub-ul nostru”, spune Nicu Șuteu, administratorul 4Champions, cel mai cunoscut pub sportiv din Cluj.

Cel mai mic fan Barça e român
Cel mai împătimit suporter chiar s-a asigurat că fiul său va prinde drag de Barcelona din primii ani de viață. „Când s-a născut fiul meu, în prima zi, i-am făcut carnet de socios. La 2 ani a mers prima dată la un meci la Barcelona. Eu am trăit 20 de ani în Spania, cunosc bine filosofia Barelonei- nu este doar nu club, este imaginea societății catalane, găsim acolo valorile poporului catalan. Este un stil de viață, iar unele lucruri s-ar putea aplica și la noi” – președinte fan club Barcelona din România.

Mesaj de la antrenorul Barcelonei
Fost coleg la Chelsea cu Dan Petrescu și jucător de legendă al catalinilor, Albert Ferrer este actualul selecționer al „Legendelor Barcelonei”. „Chapi” le-a transmis din Spania un mesaj fanilor românilor.  „Salutări România, salutări Cluj! Suntem foarte încântați că vom veni să jucăm un meci demonstrativ la Cluj. Sper să ne vedem acolo! Va fi un adevărat spectacol”.

Cum se pot procura biletele la show:
Iubitorii „Sportului Rege” pot achiziționa deja bilete la eveniment pe site-urile entertix.ro și bilete.ro și https://www.bilete.ro/sports-festival/generatia-de-aur-barca-legends-16-iun-2018/). Ele costă între 50 lei la peluze, 75 la tribuna 2, 150 lei la tribuna I și 500 lei la sectorul VIP.

Jucătorii „Generației de Aur” care și-au confirmat prezența: Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Ioan Ovidiu Sabău, Bogdan Stelea, Dan Petrescu, Miodrag Belodedici, Ionuț Lupescu, Dorinel Munteanu, Florin Răducioiu, Ilie Dumitrescu, Tibor Selymeș, Gică Mihali, Viorel Moldovan, Ion Vlădoiu, Costel Gâlcă, Basarab Panduru, Ionel Ganea Iosif Rotariu. Lor li se vor adăuga băiatul lui Didi Prodan, Adrian Ilie, Cristi Chivu și Ciprian Marica.

Ultimile articole

Articole populare