Media Music Awards Sibiu 2013

Sibiu , Sibiu. Joi 19 Septembrie 2013
Piața Mare

Media Music Awards sunt primele premii muzicale din România transparente şi de necontestat

Evenimentul se va desfăşura la Sibiu în faţa a zeci de mii de oameni si va fi susţinut de Kiss FM-Kiss Tv si de Media Forest, instituţia care monitorizează în România canalele media (radio, TV, internet) cu scopul de a contoriza difuzările tuturor artiştilor prin rapoarte săptămânale.

Pentru decernarea premiilor Media Music Awards, sunt luate în calcul difuzările posturilor de radio Kiss FM, Europa FM, Magic FM, Pro FM, Radio 21, Radio Zu, National FM şi Radio România Actualităţi, şi a posturilor de televiziune 1 Music Channel, Kiss TV, MTV România şi UTV.

Evenimentul se desfăşoara în data de 19 septembrie de la ora 19:30 în Piaţa Mare din Sibiu.

Ediția din 2013 a Media Music Awards se va desfăşura pe parcursul a patru ore, timp în care pe scena din Piaţa Mare a Sibiului vor urca cei mai în vogă artişti ai momentului, pentru a-şi ridica trofeele meritate şi a oferi recitaluri live de calitate, în semn de mulţumire faţă de staţiile media care i-au difuzat în ultimele 12 luni.

Artistii intrati in cursa pentru mult ravnitul premiu sunt Holograf, Andra, Vama, Smiley, Alex Velea, Connect-R, Corina, Lala Band, Vunk, Elena Gheorghe, Andreea Banica, What’s Up, Cabron, Anda Adam, Deepcentral, Guess Who, Puya, Maximilian, Grasu XXL, Zdob si Zdub, Celia, Fly Project, Nicole Cherry si Voltaj.

Pentru ediția din 2013, biletele au prețul promoțional de 20 de lei si pot fi procurate online din rețeaua Myticket.ro si Eventim.ro, precum și din magazinele Orange Shop, Domo si Germanos. În ziua evenimentului, prețul va fi de 30 de lei.

Momentan biletele pentru Media Music Awards 2013 se vor găsi în următoarele locații din Sibiu:

1.BUSINESS CAFÉ – Promenada Mall
2.BUSINESS CAFÉ – Carrefour Sibiu
3.VIOLIN CAFÉ
4.LIQUID CLUB
5. OLDIES PUB STRAND
6. OLDIES PUB CENTRU
7. White Rabbit
8. Vintage
9. Supporter
10.The Office Café – Centrul de Afaceri

De asemenea biletele se vor găsi și in Promenada Mall și Galeriile Carrefour în weekenduri. media-music-awards-sibiu-2013-i89589

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.