cupa davis

Meciul de cupa Davis România-Polonia se joacă la Cluj

Întâlnirea de Cupa Davis by BNP Paribas dintre România și Polonia, din turul 3 al Grupei a II-a, zona Europa/Africa, se va juca la Cluj-Napoca.

Meciul se va juca pe zgură și se va desfășura în perioada 15-16 septembrie 2018.

”Mă bucură faptul că echipa masculină de tenis a României a decis să revină în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. În primăvară a jucat tot aici împotriva echipei Marocului, pe care a învins-o cu scorul de 5-0. Sunt sigur că publicul clujean se va ridica și de această dată la înălțimea așteptărilor! Toți oaspeții noștri au plecat cu o imagine extrem de pozitivă cu privire la ospitalitatea cu care au fost primiți și cu privire la atitudinea de respect și fair-play din timpul meciurilor desfășurate în Sala Polivalentă!”, a declarat primarul Emil Boc.

Echipele de tenis, primite excepțional la Cluj-Napoca

 “Revenim cu plăcere la Cluj-Napoca, ori de câte ori avem ocazia. Este ceva aparte să joci în spectaculoasa Sală Polivalentă. Toate Naționalele României au avut parte de o primire excepțională în orașul Cluj-Napoca. Ne dorim ca la acest meci, unul foarte important pentru tenisul românesc și pentru echipa noastră de Cupa Davis, să vedem în tribune cât mai mulți români care să ne încurajeze. Jucătorii și-au exprimat dorința ca acest meci să se desfășoare pe zgură”, a declarat Răzvan Itu, directorul general al Federației Române de Tenis.

Meciul cu Polonia are o miză importantă: echipa care îl câștigă revine în Grupa I, Zona Europa/Africa, a Cupei Davis by BNP Paribas. România a retrogradat din această grupă la finalul anului trecut.

Partida se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele două meciuri de simplu în ziua de sâmbătă, 15 septembrie. Duminică, 16 septembrie, să va disputa meciul de dublu și celelalte două meciuri de simplu.

Partidele din Cupa Davis vor începe după cum urmează:

Sâmbătă, 15 Septembrie, ora 13:00
Duminică, 16
Septembrie, ora 12:00.

De unde poți lua bilete?

Biletele pentru întâlnirea România – Polonia, contând pentru Turul 3 al Grupei a II-a, Zona Europa/Africa  a Davis Cup by BNP Paribas, au fost puse în vânzare pe site-ul www.bilete.ro.

Preţurile biletelor sunt, după cu urmează: 60 RON (categoria 1), 40 RON (categoria 2), 30 RON (categoria 3).

Copiii preșcolari, dar nu mai mici de 3 ani, au acces gratuit, ocupând același loc cu persoanele majore care îi însoțesc, deținătoare a unui bilet valabil.

Bilete.ro este vânzător OFICIAL și EXCLUSIV de bilete la Cupa Davis by BNP Paribas, 15-16 septembrie 2018, Cluj-Napoca.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare