Masa săracilor în Cluj-Napoca și Florești

În fiecare sâmbătă, un grup de voluntari gătesc și împart câte o porție de mâncare caldă oamenilor nevoiași din Cluj-Napoca și Florești.

Acțiunea este organizată de  Asociaţia Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului, o organizaţie non-guvernamentală creştin-ortodoxă având ca obiect ajutorarea persoanelor din familiile defavorizate, indiferent de etnie si confesiune.

Astăzi 25 Februarie s-au gătit peste 260 de porții de mâncare. Mămăliguță cu cârnați și pulpe de pui cu sos de legume pentru persoanele nevoiase din Cluj Napoca si Floresti. Mâncarea a fost distribuită în mai multe locații în Cluj Napoca, la azilul din Iris precum și în Floresti.

Centrul pentru copii abandonați “Așezământul Maicii Domnului”

Asezământul Maicii Domnului este un proiect proviață care își propune construirea la Cluj Napoca sau în localitățile învecinate a unui centru pentru copiii salvați de la avort și pentru copiii abandonați în spitale.

Etapa 1 – termen 2017 – Închirierea unei case cu minim 5 camere în Cluj Napoca pentru 15 copii

Etapa 2 – termen 2019 – Constucția primei case din asezământ cu capacitatea de 30 de copii.

Etapa 3 – termen 2025 – Extinderea capacitații așezământului pentru 100 de copii.

”Multumesc tuturor celor care sunt alaturi de mine, voluntari, donatori, sponsori, prieteni dragi! Voi ati facut pana acum posibila Campania “Masa saracilor” la Cluj Napoca! A venit momentul sa va lansez o noua provocare: incepem un proiect caritabil nou, la care ma gandesc deja de ceva vreme, o casa de copii la Cluj Napoca. Va invit pe fiecare dintre voi sa fiti parte activa in acest proiect si sa-l facem impreuna, fara ajutorul vostru el nu poate fi realizat”, a menționat inițiatorul acestui proiect, Daniel Someșanu

Pentru donații și sponsorizări cash sunați la 0755-068411.

Mai puteți sponsoriza prin depunere  la ghișeele CEC Bank sau cu ordin de plată utilizând datele:

Asociaţia Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului

Cod Fiscal: 27220342

Banca: CEC Bank Cluj-Napoca

Cont LEI: RO29 CECE CJ07 30RO N078  7175

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii