Mare bal și tombolă la PSD Cluj. “Ce vor socialiștii clujeni?”

DSC_0020

“La plăcinte înainte, la război înapoi.” 

În vreme ce la accidentul aviatic din Munții Apuseni, socialiștii clujeni nu s-au înghesuit să-și însoțească prefectul, aflat în căutarea epavei avionului dat dispărut de Ziua Unirii, aceștia s-au adunat câtă frunză și iarbă.

Vineri, 24 ianuarie, de la ora 16:00, într-o atmosferă mirifică, socialiștii clujeni și-au dat întâlnire pentru a juca Hora Unirii într-un celebru hotel situat în zona parcului central, pe malul stâng al Someșului.

La chermeză au participat majoritatea social-democraților din județul Cluj, în frunte cu Ioan Rus, Vasile Dâncu, Grigore Zanc. Invitații speciali au fost europarlamentarii Daciana Ponta și Corina Crețu. Nu au fost invitați Ion Iliescu și generalul Colin Powell. Ex-senatorul Grigore Zanc a fost întâmpinat cu ropote de aplauze ca prim deschizător de drumuri post-revoluționare ale organizației socialiste clujene, care s-a numit pe rând FSN, FDSN, PDSR și în prezent PSD.

Amfitrionii au invitat 1050 de activiști de partid, însă s-au trezit la masă cu 1200 de invitați. Chiar dacă a fost înghesuială, activiștii au petrecut de minune într-o atmosferă socialistă și frățească. Deși activiștii nu s-au înghesuit să descifreze semnalele acustice lansate de o soprană de operă, au aplaudat de zor melodiile populare, mai pe înțelesul acestora.

La ospățul socialist a avut loc un concurs de tombolă, la care s-au pus patru întrebări încuietoare:

  1. Cine conduce PSD Cluj?
  2. Cine este secretar general PSD Cluj?
  3. Cine reprezintă PSD Cluj în Parlamentul României?
  4. Când va fi data alegerilor europarlamentare?

Chiar dacă la ultima întrebare, socialiștii au ascultat șoaptele Corinei, expertă în domeniu, întrebările li s-au părut cât de cât pertinente. Dacă o întrebare ar fi sunat cam așa: “Cine este șeful PSD Cluj-Napoca?” se pare că multe răspunsuri ar fi fost eronate; la fel s-ar fi întâmplat dacă   întrebarea ar fi sunat: „Cine este contracandidatul lui Emil Boc la alegerile locale din 2016?” sau “Câte limbi străine cunoaște președintele PSD Cluj?” – aidoma. Câștigurile au constat în excursii la cabanele din Munții Apuseni, iar cele de pe locurile secundare au constat în cine romantice socialiste.

Nu am aflat dacă celebrele europarlamentare, care au participat la ospăț, au sosit pe malurile Someșului în căutare de voturi pentru alegerile din luna mai sau pur și simplu au venit doar de dragul socialiștilor clujeni.

 de Ionuț Geană

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

comentarii

  • Lapusan ala atat ii de inapoiat incat ar trebui dus la sapa,,, un constipat verbal care stie sa vorbeasca taraneasca si albeasca, ti se si clocesc ouale cand lauzi cum vorbeste

  • Toti politicienii sunteti niste pocitanii ordinare. Nu faceti nimic pentru electorat. de 23 de ani nu ati demonstrat absolut nimic. O noua revolutie va porni. S-a saturat populatia de voi si petrecerile voastre terminate cu dezmat. De ce nu ajutati si copiii sarmani care nu au bani sa mearga la scoala, la doctor sa beneficieze de un minim ajutor? De ce pentru ca trageti doar la gurile si organele voastre. Nesimtitilor!

  • La intrebarea cu nr.de limbi straine ,ar trebui sa-l intrebati pe BOC cite cunoaste. Sau mai bine pe Elena,ca ea sta bine cu limbile.