Mafia FRF: Pentru „U”- ciumă, pentru frâne- mumă

Razvan Burleanu

Vuvuzeaua Răzvan Burleanu şi-a luat poşetă sub formă de minge şi a pornit vijelios să-i facă ochi dulci lui Paszkany
(Sursa Foto Imaginea Bacău)

Mafia FRF: Pentru „U”- ciumă, pentru frâne- mumă

Comisiile FRF au decis halucinant: Penibilii din deal vor juca acasă meciul cu Petrolul. Echipa din Gruia a fost pedepsită, la fel ca „U”, cu suspendarea terenului. Asta după partida disputată, între echipele clujene, pe şurubăraiul din deal, când au avut loc mai multe incidente. Şepcile Roşii au fost pedepsite pentru că suporterii au pătruns pe terem să îşi felicite echipa. La un meci cu Steaua, disputat la Cluj, pe Stadionul Dr Mircea Luca, un suporter al echipei oaspete a pătruns, de asemenea, pe teren. Ei nu au fost suspendaţi, noi am fost singurii „arşi”. Aşadar, este evident că mafia ferefistă face jocurile lui Paszkany Arpad, practicând două tipuri de „balanţe” decizional-punitive. Dar FRF face totul la modul mitocănesc, având în vedere ca frânele nu pot să căştige nimic şi nici nu vor retrograda. Eventual, dacă vor bate Petrolul, vor urca un loc- două, în clasament, şi poate vor lua mai mulţi bani din drepturile TV. Cică, oricum kacaioţii din deal vor fi aspru pedepsiţi, pentru că vor avea ceva sectoare de tribună închise. Păi, oricum e goală şandramaua, că nu merge nimeni la meci… Nici măcar mascota lor înfometată nu mai apare…Ăştia ne cred idioţi pe toţi şi îşi bat joc de noi, şi de fotbalul românesc.

O să înţelegeţi acum, de ce la FRF a fost numit preşedinte Bulă, sau Burleanu, cum l-o fi chemând, fost consilier al marinarului preşedinte. De ce, atât de urgent, a fost trimis Gică Popescu la pârnaie, chiar înaintea alegerilor de la FRF. După vreo 6-7 ani de procese? Din disperare! Pentru ca Băsescu şi partidul lui de toată ruşinea să controleze în continuare fotbalul românesc. Din această activitate sportivă s-au obţinut multe milioane de Euro, bani negri. Bucşaru a dispărut cu milioanele câştigate de Unirea Urziceni din CL. La Oţelul au dispărut, nimeni nu ştie unde, şapte milioane de euro. Caraghioşii lui Paszkany au câştigat titluri, numai prin meciuri aranjate şi meciuri cumpărate. Băsescu l-a salvat pe Paszkany de câteva dosare grele de tot (Sapientia, Gazeta, etc). Mai ţine minte cineva cum a câştigat primul campionat frâna, în 2008? Cu DNA-ul lui Băsescu şi „Valiza” ca variantă de „rezervă”. Hortistul din deal este sponsor al găştii Boc- Băsescu la toate alegerile…

Vuvuzeaua Bulă Burleanu, care nu face nimic în afară de discursul demagogic scos pe goarnă, este doar un pion al marinarului. Cine va plăti mai mult găştii de infractori politruci, ăla va câştiga campionatul… Parfrazându-l pe MM Stoica: „S-a terminat cu hegemonia sportului…”. S-a terminat cu orice urmă de fotbal, în prima ligă.

Te, Arpi? Slugoilor infecţi, din FRF şi Ligă! Poate să transmită televiziunile „guvenatorului Transilvaniei” toate meciurile acestui campionat jenant. (Asta, cu televizarea, este altă ţeapă majoră, încercată de Grofu Paszkany.) Nici dracul nu va plăti să le vizioneze la TV. Faliment plăcut, fotbalului românesc! Bun venit circarilor Băsescu- Paszkany- Burleanu- Iorgulescu!

Adrian Cinpoeru

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii