De ce ar trebui viitorii miri să viziteze un târg de nunți? VIDEO

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Cătălin Adămuță, partener oficial al Târgului de nunți ”Love and Marriage Wedding Expo” are o serie de recomandări pentru viitori miri.

”Este acum ușor pentru miri să găsească totul în online,  dar pentru o viitoare mireasă nu este potrivit să își vadă rochia într-o fotografie, este ideal să o probeze. Toți mirii au unele idei cu care vin la târg, dar consilierii și vânzătorii de la târg te ajută cu absolut orice și pleacă de la târg cu altfel de idei”, potrivit lui Cătălin Adămuță.

Cătălin Adămuță deține salonul de rochii de mirează Legendary și a dorit să își promoveze rochiile într-un alt fel de târg, așa a luat ființă Love and Marriage Wedding Expo.

”Ideea Târgului de Nunți Love and Marriage Wedding Expo a pornit în luna ianuarie a anului trecut. Eu am un salon cu rochii de mireasă și am vrut să facem un altfel de târg, un târg de nunți mai luxos, un târg la care atât expozanții cât și vizitatorii să se simtă cât mai confortabil. Au venit la târg expozanți din toată țara, nu sunt aceiași expozanți ca și la celelalte târguri. Avem expozanți din București, avem colaborări cu firme mari din țară”, a declarat Adămuță

Atracția târgului a fost regina colecției Roialty, o colecție a salonului Legendary, colecție inspirată din ținutele caselor regale din toate timpurile. Este o rochie spectaculoasă și este cea mai scumpă rochie de mireasă din România.

https://youtu.be/3g6p_Q5DCrI

 

Ultimile articole

Articole populare