Locuitorii de pe strada Bună Ziua, deranjați de o tabără de romi

Mai multe sesizări au fost făcute de cetățenii care locuiesc pe strada Bună Ziua, privind apariția unei tabere de romi. Potrivit cetățenilor acești au rodicat au construcție ilegală, practică cerșetoria și au câini maidanezi care îi latră pe locuitorii din zonă.0749158801 Ioana Secara BNS

”In zona Buna Ziua nr 37 ,Vis a vis de Bonjour Residence au aparut tabere de nomazi . In jurul acestora s-au strans foarte multe gunoaie,dar si caini maidanezi,care alearga si latra locuitorii din zona.Va rugam sa luati masurile necesare”, semnalează un cetățean.

”Doresc sa sesizez faptul ca in Buna ziua s-a format o colonie de rromi. Acestia au ridicat o constructie ilegala pe strada Buna ziua, vis-a vis de blocul nr 37, zona blocurilor de la ansamblul Bonjour.. Acestia pe langa faptul ca nu au autorizate pentru constructia improvizata deranjeaza locatarii prin faptul ca intra ilegal in blocuri si bat la usa si cersesc. Va rog sa luati masuri in aceasta privinta”, potrivit unui alt cetățean.

”Din pacate am observat ca in vecinătatea noastra, vis a vis de strada Buna-Ziua, in capatul strazii Mozart, este mai nou o colonie de țigani. Va rog sa reactionati de urgenta deoarece efectiv este o rampa clandestina de gunoi„ potrivit unei alte sesizări.

Sesizările au fost făcute în urmă cu două săptămâni, dar până acum municipalitatea nu a oferit niciun răspuns vizavi de măsurile care urmează să le întreprindă pentru a le reda locuitorilor străzii Bună Ziua liniștea.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare