Locomotiva unui tren a deraiat la Beclean

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația feroviară între municipiile Bistrița și Cluj-Napoca, pe magistrala de cale ferată 401, este la această oră întreruptă în zona stației Beclean (județul Bistrița-Năsăud), după ce locomotiva trenului Regio 4107 a deraiat.

Circulaţia trenurilor se desfăşoară în condiţii de iarnă pe întreaga reţea feroviară, dar fără probleme majore în trafic.

Pe intervalul de staţii Apahida – Jucu (SRCF Cluj), din cauza temperaturilor scăzute înregistrate la nivelul solului, a fost introdusă o restricţie de viteză de 5 km/h, trenurile circulând pe porţiunea respectivă sub atenta supraveghere a personalului feroviar.

De asemenea, între stațiile Beclean pe Someș și Șintereag se asigură transbordare auto pentru călătorii aflați în trenurile care tranzitează această zonă. Măsura este menținută până la repunerea pe șină a locomotivei trenului R 4107 care, în cursul dimineții, a deraiat de o osie.

Personalul feroviar efectuează periodic operaţiuni de verificare a componentelor infrastructurii, deoarece din cauza condiţiilor meteo pot apărea deranjamente tehnice pe anumite intervale de staţii, care necesită intervenţia pentru remediere.

Înainte de a pleca la gară nu uitaţi să verificaţi tabelele de sosire/plecare, actualizate din minut în minut – Camere web (http://www.cfr.ro/…/content/article/2-uncat…/2273-camere-web)

Dacă sunteţi deja în tren accesaţi de pe laptop sau mobil www.cfr.ro apoi Trenul meu (http://www.cfr.ro/index.php/cauta-tren), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe informatii tren. Obtineţi informaţii în timp real despre ce staţie urmează, dacă aveţi sau nu întârziere, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.