Jandarmii clujeni vor fi la datorie de Rusalii

De Sfânta sărbatoare a Rusaliilor jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca vor fi din nou la datorie

              În perioada 25.05-27.05.2018, efectivele de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca vor fi angrenate în misiuni pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică la manifestări religioase, cultural – artistice  şi sportive care se vor desfășura în judeţele Cluj,  Bihor şi Satu-Mare.

              Pentru desfăşurarea într-un climat sigur a manifestărilor publice care au loc în această perioadă, jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca vor fi prezenţi în zonele  unde se preconizează o afluenţă mare de persoane, precum şi pe căile de acces către acestea.

              Jandarmii recomandă persoanelor care participă la evenimente să manifeste răbdare şi să adopte un comportament civilizat, să respecte indicaţiile forţelor de ordine şi să evite implicarea în conflicte de orice fel.

Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca le recomandă cetăţenilor să acorde o atenţie sporită modului de păstrare şi asigurare a bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete, etc.) şi a celor de valoare şi să evite conflictele cu persoanele aflate sub influenţa băuturilor alcoolice. În cazul în care sunt victime ale unor fapte antisociale sau observă producerea unor astfel de fapte, cetăţenii se pot adresa direct jandarmilor aflaţi în dispozitivele de ordine publică sau pot solicita sprijin la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare