Jandarmii clujeni au depistat 7 tineri ce aveau droguri asupra lor

Jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca, au depistat şapte  persoane de sex masculin  care aveau asupra lor substanţe interzise la deţinere.

     Tinerii au fost identificaţi de către jandarmi, fiind  întocmit  actul  de constatare.

            În  data de 14 martie  a.c., în jurul orei 16:00, jandarmii aflati în executarea misiunii de asigurare a intervenţiei pe linie de ordine publică pe raza zonei de competență teritorială, din municipiul Cluj-Napoca, respectiv pe Aleea Moldoveanu din municipiul Cluj-Napoca, au observat un grup de 7 persoane de sex masculin, (din care 5 minori) care la apariția jandarmilor au început să aibă un comportament suspect.

           În urma controlului corporal sumar executat asupra numiţilor P. O. cu domiciliul în mun. Cluj-Napoca, jud. Cluj, de  28 ani,  D. V. cu domiciliul în mun. Cluj-Napoca, jud. Cluj,  de 15 ani, D. L. cu domiciliul în mun. Cluj-Napoca, jud. Cluj, de 16 ani,  N. D. cu domiciliul în comuna  Jucu, sat  Jucu de Sus,  jud. Cluj, de 16 ani, T. P.  cu domiciliul în mun. Cluj-Napoca, jud. Cluj, de 20 ani, B. A. cu domiciliul în mun. Cluj-Napoca,  jud. Cluj, de 17 ani şi M. R. cu domiciliul în oraşul Șimleul Silvaniei, jud.Sălaj,  de 17 ani,  s-au găsit o substanță vegetală de culoare maro verzuie şi o punguliță din material plastic, un cântar de dimensiuni mici, un mojar și suma de 60 de lei.

           Actul de constatare a faptei  și corpurile delicte au fost predate la D.I.I.C.O.T. Cluj, în vederea continuării  cercetărilor.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare