jandarm lovit

Un jandarm lovit cu un scaun la meciul U Cluj-Hermannstadt, internat la Terapie Intensivă

Un jandarm a fost lovit în cap cu un scaun aruncat din tribună, în timpul partidei de fotbal disputată pe Cluj-Arena, U Cluj-Hermannstadt.

Potrivit directorului medical al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Cluj-Napoca, Adela Golea, jandarmul se află sub obervație la Secția de Teraăie Intensivă.

„Pacientul, în vârstă de 45 de ani, adus de pe stadion unde îşi îndeplinea funcţia de jandarm, a fost diagnosticat la UPU cu traumatism cranio-cerebral, grad 1, fractură cu înfundare parietală stânga, plagă contuză parietală stânga. După evaluare, stabilizare a fost trimis la Clinica Neurochirurgie, unde este în observaţie pe Secţia de Terapie Intensivă”, a spus Adela Golea, potrivit Mediafax.

Reprezentanţii Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca au declarat la rândul lor că incidentul a loc în minutul 88 al meciului de fotbal dintre echipele FC „U” Cluj şi FC Hermannstadt Sibiu, desfăşurat pe stadionul Cluj Arena.

Pe stadionul Cluj Arena s-a disputat, duminică, prima manşă a meciului de baraj pentru accederea în Liga 1 dintre echipele ”U” Cluj şi FC Hermannstadt Sibiu, scor 0-2.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare