Targul de Cariere IT

Îți cauți job? Hai la Târgul de cariere!

Pe 3 și 4 octombrie, cei mai activi angajatori din România vin la Târgul de Cariere. Ei se vor întâlni cu mii de candidați din Cluj interesați de o schimbare în carieră și de dezvoltare profesională.

Evenimentul va avea loc la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, pe terenul de joc al sălii. Spațiul a fost amenajat astfel încât să faciliteze interacțiunea între angajator și candidat.

“Ne bucurăm să revenim la Cluj cu o ediție specială a Târgului de Cariere. Concepte noi, idei mai multe și interacțiuni sporite între angajatori și candidați. Dorim să le oferim participanților șansa de a-și schimba locul de muncă sau de a începe parcursul lor profesional cu un job potrivit. Sperăm ca în cele două zile de eveniment să reușim să vedem cât mai mulți tineri angajați.”, a declarat Alina Agafiței, PR Manager Târgul de Cariere.

Peste 60 de companii participă la eveniment, companii în căutare de resurse umane din cele mai diverse domenii: Emerson, Lidl, Bombardier, Genpact, Vertiv, Steelcase, STC, Kaufland, PBF Power, Blue Projects, Thomsons, E.ON, Mc Donald’s, Bosch, Rigips Saint Gobain, CSI, Terapia, Leroy Merlin, Bosch Rexroth, Jac Travel, Banca Transilvania, DB Schenker, Arrk Research, Cora, Electrolux, Danieli Engineering, Energobit, Premier Pro Management, Endava, De Longhi, Sam Mills, Tenaris, Office Depot și Vodafone vor fi prezente la Târgul de Cariere.

Târgul de Cariere pune accent pe o mai bună interacțiune între angajator și angajat.

„Târgul de Cariere însumează sinergia între oportunități și experiențe de carieră. Pentru noi este important să nu ne limităm doar la conceptul de loc de muncă sau job. Târgul de Cariere este o oportunitate unică, una diferită. Îi oferă candidatului șansa de a face carieră atât într-o corporație, cât și într-un start-up. Mai mult decât atât, o carieră poate începe și cu un internship sau o oportunitate de voluntariat”, a declarat Mihai Cotos, fondator Târgul de Cariere.

Mai multe informații despre eveniment găsiți pe www.targuldecariere.ro/cluj-global și www.targuldecariere.ro/academia.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare