Intervenţie de urgenţă la Sucutard, pe drumul județean 109C, în urma ploilor torenţiale

Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în cursul zilei de miercuri, 13 iunie 2018, o echipă a Direcţiei de Administrare a Domeniului Public şi Privat din cadrul forului administrativ județean a intervenit în urma unei situaţii de urgenţă cauzate de căderile masive de precipitații din aceste zile.

Astfel, un sector situat pe drumul judeţean DJ 109C Sucutard, în zona kilometrului 23+850, a fost afectat de aluviunile dislocate de pe un versant de deal, în urma unei viituri, traficul rutier fiind blocat pe o bandă de circulaţie.

Echipele noastre de intervenție sunt pregătite în permanență să intervină și o fac ori de câte ori acest lucru se impune, astfel încât drumurile județene să nu fie blocate iar circulația pe acestea să se deruleze în deplină siguranță“, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe.

                În acest context, la ora 10.00 a zilei de miercuri, o echipă de intervenţie a acţionat în regim de urgenţă în vederea degajării căii de rulare în zona afectată. Acţiunea a fost finalizată cu succes, cu ajutorul unui buldoexcavator, astfel că circulaţie rutieră a revenit la parametri normali.

                Lucrările au continuat și în cursul zilei de joi în vederea decolmatării a două podeţe și a șanțurilor marginale.

 

Latest articles

Related articles