Înscrie-te în concursul Ride2Work Cluj și poți câștiga o bicicletă

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Participi la pit stopurile Ride2Work Cluj? Ai şansa să câştigi o bicicletă Sprint Maverick 2017 oferită de Maros Bike şi două căşti de protecţie oferite de ABUS Cycling.

„Aşa cum am promis la fiecare ediţie, am pregătit un concurs pentru toţi participanţii Ride2Work Cluj”, ne anunţă membrii proiectului.

Anul acesta, începând cu luna aprilie, membrii Ride2Work au întâmpinat bicicliştii în drum spre serviciu cu un mic dejun sănătos, service rapid pentru biciclete şi multe surprize la pit stopurile organizate în fiecare joi. Campaniei i s-au alăturat multe companii din Cluj. Datorită proiectului, comunitatea bicicliştilor din Cluj-Napoca a crescut considerabil.

Fiecare biciclist care a trecut pe la pit stopurile Ride2Work şi a acceptat să i se facă o poză a devenit astfel un ambasador al mersului cu bicicleta la serviciu. Plăcuţele „Ride2<numele companiei>” au fost gândite pentru a declanşa discuţii cu colegii de serviciu pe tema bicicletei ca principal mijloc de transport la serviciu şi a transmite acest entuziasm mai departe. Interviurile realizate de Talo au invitat bicicliştii să-şi exprime atitudinea în faţa diferitelor provocări cum ar fi mersul cu bicicleta pe ploaie, pe caniculă, la deal, siguranţa şi vizibilitatea în trafic.

Regulile concursului

Înscrierea în concurs se poate face pe pagina concursului – – înserând un link cu poza voastră făcută de membrii Ride2Work la oricare din pit stopurile Ride2Work de-a lungul sezonului, iar şansele voastre de câştig cresc pe măsură ce bifaţi cât mai multe din taskurile pe care vi le cere concursul.

Pentru a încuraja mersul cu bicicleta în sezonul rece, participanţii la pit stopurile din lunile de toamnă, începând cu 21 septembrie, au opţiunea să-şi însereze link de la aceste ediţii pentru a-şi creşte şansele de câştig. Succes!

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău