Incendiu la clubul Bamboo din București. Clădirea a fost distrusă în totalitate

Clubul Bamboo din București au fost cuprins de un incendiu puternic. Pompierii au intervenit cu 30 autospeciale stingere, 2 autoscări, 4 descarcerări, 20 ambulanţe Smurd, 4 ambulanţe Smurd cu medic, 4 autospeciale pentru transport victime multiple, 2 Spitale Mobile, 1 CBRN, Scafandrii, Detaşamentul Special de Salvatori.

Pompierii au acţionat pentru stingerea unui incendiu la Clubul Bamboo, strada Tuzla. Planul Roşu a fost activat încă din primele momente ale intervenţiei. Arderea s-a manifestat la întreaga clădire.

38 de persoane au ajuns la spitale, 21 transportate cu ambulanţe SMURD şi SABIF, 17 cu mijloace proprii. Din total de 36 persoane transportate la spitale cu ambulanţe SMURD/SABIF sau cu mijloace proprii, numai 11 rămân în unităţile spitaliceşti pentru investigaţii.

La nivelul Ministerului Afacerilor Interne, s-a activat o linie telefonica – 021 206.40.50, unde rudele celor care s-au aflat în clubul Bamboo pot suna pentru a obține informații despre persoanele transportate la spital. De asemenea, oricine deține informații relevante despre alte posibile victime sau legate de izbucnirea incendiului pot suna la numarul respectiv de telefon.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii