Incendiu la un adăpost de animale din localitatea Curtuiusu Dejului. În apropiere erau 1000 de tone de fân

Inspectoratul pentru Situații de Urgență transmite că un incendiu de proporții s-ar fi putut declanșa lângă un adăpost de animale din Curtuiusu Dejului. Pompierii nu au putut salva 11 viței și 5 porci. Aceștia au fost mistuiți de flăcări. Totuși, împreună cu proprietarul, pompierii au pus capăt incendiului care risca să se extindă la un depozit de fân din apropiere. Acolo erau depozitate 1.000 de tone de fân.

Ce transmite ISU

Două autospeciale au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a cuprins un adăpost de animale, din localitatea Curtuiusu Dejului. Alerta a fost dată în jurul lui 17.10, iar pompierii au găsit adăpostul cuprins în întregime de flăcări, iar în interiorul acestuia au fost surprinși 11 și viței și cinci porci care nu au mai putut fi salvați Bărbatul care îngrijea animale a reușit să salveze un cal și trei viței, suferind arsuri superficiale și câteva contuzii în acest timp.

Un echipaj SMURD a fost dislocat la locul evenimentului pentru a acorda primul ajutor calificat bărbatului și pentru a-l transporta la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate. Intervenția pompierilor a fost sprijinită cu un buldoexcavator și un alt utilaj din gospodăria respectivă. Operațiunile de stingere a incendiului și de înlăturare a efectelor negative au durat cca cinci ore, iar intervenția rapidă a reușit să oprească extinderea incendiului la casa din apropiere și la 1.000 de tone de fân.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii