IKEA a lansat primul centru de planificare a bucătăriilor la Cluj

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Vineri, 15 martie, ora 10.00, punctul de planificare a bucătăriilor IKEA din Cluj și-a deschis oficial porțile, acesta fiind primul de acest tip din România. Centrul de planificare a bucătăriilor este localizat în centrul comercial VIVO Cluj Napoca, din strada Avram Iancu 492-500, localitatea Florești. IKEA își dorește să creeze un mediu cu adevărat multi-channel în România, cu formate noi care să facă oferta mai simplă și mai convenabilă pentru cât mai mulți oameni.

Serviciul IKEA de planificare a bucătăriilor este dedicat tuturor celor care decid să-și renoveze sau să-și mobilize pentru prima dată bucătăria, dar care nu dispun de ajutorul profesional necesar pentru a amenaja unul dintre cele mai utilizate spații din casele noastre. Costul de consiliere și de elaborare a proiectului de bucătărie este de 299 lei pentru un interval de două ore, indiferent dacă planificarea se face la Punctul IKEA de Planificare a Bucătăriei din Cluj sau prin Skype. Clienții vor primi un voucher pentru aceeași sumă pe care o pot utiliza pentru a cumpăra produse din magazinul IKEA Băneasa, în București sau online, la adresa www.IKEA.ro.

Șaisprezece angajați ai Serviciului IKEA de planificare a bucătăriilor vor oferi consiliere și vor elabora proiectul de bucătărie, precum și servicii de asamblare. Procedura de rezervare este simplă și cumpărătorii pot alege ce li se potrivește accesând site-ul www.IKEA.ro.

Dacă doresc să își planifice bucătăria prin Skype sau în Centrul de planificare a bucătăriei, vor trebui să măsoare spațiul ce trebuie proiectat și să marcheze locul în care se află instalațiile aferente utilităților și, dacă există, deschideri pentru sistemul de ventilație. Dacă o echipă IKEA este chemată acasă, atunci experții noștri vor face toată munca: vor măsura și vor verifica totul, de la așezarea ferestrelor, a ușilor și a prizelor la materialele din care sunt construiți pereții. În acest fel, clientul se asigură că bucătăria lui a fost măsurată cu cea mai mare atenție, astfel încât toate piesele de mobilier să se potrivească perfect.

Toți cei interesați vor putea opta pentru intervalul orar dorit, în timpul orelor de program ale punctului IKEA pentru planificarea în timpul orelor de programare IKEA Kitchen Planning, de luni până duminică de la 10:00 la 22:00. Centrul de planificare a bucătăriilor IKEA poate fi vizitat și fără programare; experții IKEA îi vor ajuta pe toți cei care optează pentru acest serviciu, în funcție de timpul disponibil.

Mai multe detalii despre planificarea bucătăriilor IKEA pot fi găsite pe www.IKEA.ro

Ultimile articole

Articole populare