Hoț căutat de polițiștii clujeni, depistat când voia să iasă din țară

La Punctul de Trecere a Frontierei Turnu, a fost depistat bărbatul bănuit de comiterea infracţiunii de complicitate la tentativă de furt din locuinţă – strada Parâng, Cluj-Napoca.

În baza mandatului de aducere, bărbatul a fost condus la Politia municipiului Cluj-Napoca şi a fost reţinut pentru 24 de ore.
În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor depistaţi.

În urma investigaţiilor efectuate de către poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, au fost depistaţi şi reţinuţi doi bărbaţi care au pătruns, prin efracţie, într-o locuinţă, din Cluj-Napoca, în scopul sustragerii de bunuri.

În fapt, la data de 18 ianuarie a.c., în jurul orei 12:50, cei doi bărbaţi, de 23 şi 32 de ani, din Cluj-Napoca, au intrat, prin efracţie, într-o locuinţă de pe strada Parâng, din Cluj-Napoca, în scopul sustragerii de bunuri, fiind depistaţi de poliţişti.

Asupra acestora au fost găsite instrumente folosite în activitatea infracţională.

În urma probatoriului administrat, poliţiştii au dispus reţinerea celor doi pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la furt calificat.

La data de 19 ianuarie a.c., pe numele celor depistaţi au fost emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Poliţiştii au stabilit că cei doi acţionau împreună cu o altă persoană, un bărbat, de 38 de ani, din Cluj-Napoca, care nu a fost deocamdată depistată, existând indicii că s-ar sustrage  urmăririi penale. fotografie ataşată

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a persoanelor implicate. De asemenea, cetăţenii care pot oferi informaţii cu privire la persoana care, deocamdată,  nu a fost depistată, sunt rugaţi să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii