banner pnl banner pnl

Hocheiştii, români adevăraţi. Respect, Bocu! Respect, Munteanu! Respect Mărcuş!

În 2003, scriam de propaganda prin sport promovată în Harghita. Vorbeam despre meciurile de hochei, la care secuii din tribună nu îi înjurau pe adversari. Înjurau şi îi batjocoreau pe toţi românii. Am fost făcut porc şovin, naţionalit de doi lei, valah puturos şi altele… Mai mult, unii spuneau că mint, că exagerez. De atunci, nimeni nu îi mai poate opri pe demenţii de secui. Nici UDMR-ul, nici instituţiile statului, nici etnicii maghiari sănătoşi la mansardă,  că nu toţi sunt bătuţi în cap. Ce se întâmplă acolo nu mai e sport. E RUŞINE NAŢIONALĂ.

Iată ce s- a întâmplat dumnică, la meciul Progym Gheorgheni- Steaua, conform Gazetei Sporturilor.

“Steliştii s-au impus după loviturile de departajare, iar Alexandru Munteanu a sărbătorit succesul cu steagul României pe umeri.”

“Unul dintre hocheiştii celor de la Progym a tras de “tricolorul” de pe umărul lui Munteanu, lăsîndu-l să cadă pe jos. Florian Bocu l-a ridicat şi a fost bruscat imediat de Pal Ferenc. Steliştii au părăsit gheaţa cu Bocu şi Marius Mărcuş fluturînd steagul României”

Au urmat scene penibile,  evenimentele puteau degenera. Unuia cu mintea de păduche,  Zsombor Pal, nu i-a convenit gestul steliştilor. A făcut ţirkus, crezând că el e, deodată şi la un loc, armăsarul lui Arpad şi iapa lui Attila, iubindu-se într-o partidă de sex sălbatic. Am aflat astfel, că bidivii mongolilor aveau patine.

“Ulterior, Zsombor a postat pe facebook filmuleţul cu evenimentele de la finalul meciului, alături de mesajul: “Ria-Ria, Ungaria! Ţinutul Secuiesc nu e România!”, se adaugă în articolul din GSP

Da ce e, mă, cap de ponei împăiat? E Ulan Bator? E loc de parcat cu iurta? E moşia lui văruto, hanul de la Pesta? La ăsta nu-i patinează numai picioarele. Îi patinează şi creierul, dintr-o ureche, în cealaltă.

Respect, Bocu! Respect Munteanu! Respect Mărcuş!  Respect pentru gestul lor. Mai sunt în ţara asta şi români cu cojones! Bravo lor!

Adrian Cinpoeru

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii