Hiperparada Animalelor

Hipermarketul Cora Cluj împreună cu  Asociatia pentru Caini de Salvare Transilvania si Inspectoratul de Jandarmi Judetean Clujinvită, duminica, 13 mai la cea de-a X-a ediţie a HiperParadei Animalelor, eveniment organizat cu prilejul Zilei Internaţionale a Câinilor de Salvare” şi a „Zilei Jandarmeriei Ardelene”.

Astfel, între orele 11.00-16.30,  peste 100 de câini din cele mai diverse rase promit să vă încânte cu talentele lor.

Veţi putea urmări câinii de serviciu ai Jandarmeriei şi Poliţiei simulând acţiuni de intervenţie, câini de salvare în acţiuni de  căutare, demonstraţii de disciplină, pază şi apărare, dogdancing, agility şi mai ales o extraordinară paradă a raselor.

Reprezentantii scolilor de dresaj clujene vor face demonstratii de disciplină, pază, apărare, agility, dogdancing şi vor da sfaturi şi informaţii despre dresajul canin şi programele de dresaj pe care le desfăşoară pentru clujeni.

 Asociaţia Chinologică Napoca a Judetului Cluj va fi şi ea reprezentată de peste douăzeci de crescători clujeni care vor încânta vizitatorii cu o extraordinară paradă a raselor, aceştia având ocazia de a afla direct de la crescători care sunt particularităţile fiecărei rase, ce înseamnă un câine de calitate şi de unde poate fi acesta achiziţionat.

            Programul va include și o inedită paradă a câinilor fără stăpân, aflați în grija Asociației pentru protecția necuvântătoarelor Arca lui Noe, aceștia fiind disponibili pentru adopție.

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare