Acasă Social Handbal fete. Croazieră pe Dunăre de Valentine’s

Handbal fete. Croazieră pe Dunăre de Valentine’s

handbal

Mâine, vineri 14 februarie, fetele de la handbal joacă în deplasare, la Brăila. Meciul este important, ambele echipe urmărind o clasare care să le asigure prezenţa în cupele europene. Universitatea se află pe locul patru cu 27 de puncte, după 16 etape. Gazdele de la Dunărea se situează pe poziţia a cincea, cu 26 de puncte.

Ca să se ştie! Mihaela Ani Senocico, de la „U”, e golgetera campionatului cu 103 goluri înscrise, conform datelor publicate de Federaţie.

„Întâlnim una din revelaţiile ultimelor sezoane, o candidată serioasă la cupele europene, o echipă redutabilă pe teren propriu. Noi mergem, la Brăila, cu ambiţia de a face un joc bun si sperăm să venim acasă cu toate punctele. Nu avem probleme de lot, iar fetele sunt increzătoare că pot face un meci dătător de speranţe înaintea dublei cu Fehervar, de la începutul lunii martie”, a declarat Cosmin Sălăjan, directorul sportiv al lui „U” Jolidon.

După victoria facilă în faţa turcoaicelor, în Cupa EHF, clujencele sunt la a doua deplasare consecutivă în campionat. Săptămâna trecută, „U” a pierdut  cu 33-30, la Deva. Partida de mâine va fi arbitrată de cuplul de arbitri bucureştean Dinu şi Din şi va fi transmisă de Digisport1.

Noi le ţinem pumnii şi le dorim mâine, în Ziua Mondială a Dragobetelui, un cadou, un joc frumos.

Haide „U”!

Alexandru Ilieş

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version