alin tise banner
Haide U

Haide “U” pe Scena Urbană, se întâlnesc galeria și orchestra

Haide ”U” pe Scena Urbană: arta și sportul revin pe aceeași scenă. Peluza Șepcile Roșii alături de suporterii tuturor secțiilor sportive ale clubului Universitatea Cluj vor susține un recital de cântece de galerie, acompaniați de orchestra simfonică dirijată de Vlad Eniu.

Evenimentul ava avea loc sâmbătă, 27 octombrie, de la ora 19.00, pe strada Mihail Kogălniceanu, în fața sediului central al Universității Babeș Bolyai,

Este a doua ediție a evenimentului ”Haide “U” pe Scena Urbană”. Un spectacol muzical inedit organizat de Ordinului Arhitecților din România- Filiala Transilvania.

Prima ediție, ținută pe 30 septembrie 2017, a înregistrat un succes fulminant. Peste 1500 de persoane au participat și majoritatea au cântat la unison toate melodiile îndrăgite de generații la rând de suporteri

”Sperăm ca și de data aceasta să ne întâlnim în stradă, stradă simbolică la rândul său, toți cei ale căror energii vibrează în ritmul sportului, acel vector etern al unității spirituale a Clujului. Faptul că o Universitate a venit cu totul- trup și suflet- în fața surorii Universități a fost cea mai grozavă împlinire la care am fi putut spera. Ceea ce am simțit atunci în stradă a fost magie, nu cred că exagerez, o pot confirma cele peste o mie de oameni ce au rezonat cu noi în stradă, plus cei aproape o sută de mii care au rezonat online”, a declarant arh. Daniela Maier, coordonator Scena Urbană și președintele Ordinul Arhitecților din România Filiala Transilvania.

Mai multe detalii, fotografii și filme de prezentare, găsiți pe pagina de FB și pe contul Youtube.

Citește și:

masca-medicala
Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare