Grimus concertează la Jazz in the Street

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Clujenii sunt așteptați sâmbătă, 15 septembrie, pe Bulevardul Eroilor de la ora 18:00 la concertele organizate în cadrul Jazz in the Street.

Vor urca pe scenă Grimus, Sidewalk Troubadours și Diana, solista trupei Infusion, împreună cu Iulian Matei. Accesul este liber.

Programul zilei de sâmbătă pe Eroilor Cluj (în zona statuii Lupoaicei) la Jazz in the Street:

Ora 18:00 – Diana (Infusion) & Iulian Matei

Ora 19:00 – Grimus (concert acustic)

Ora 20:00 – Sidewalk Troubadours.

Alte concerte din cadrul Jazz in the Street vor avea loc în 21 și 29 septembrie, pe strada Georges Clemenceau. În 6 octombrie în Piața Unirii,.

În 14 octombrie zeci de artiști din țară și străinătate vor anima Clujul în stradă la cel mai mare eveniment Jazz in the Street al toamnei.

Pentru ultima ediție Street 2018 artiștii din toate domeniile de activitate  se mai pot înscrie online până în 21 septembrie pe www.jazzinthestreet.ro.

Jazz in the Street își propune să susțină și să promoveze tinerele talente din rândul  performerilor stradali și să resemnifice spațiului public clujean. De asemenea, crează întâlniri neobișnuite între artiști, locuri și public.

Prima ediție a avut loc în 23 aprilie 2016 și a reprezentat un real succes. De atunci, echipa Fapte a mai organizat câteva zeci de astfel de evenimente de o zi, două zile sau de doar câteva ore, iar anul trecut proiectul s-a desfășurat timp de câteva săptămâni, pe tot parcursul verii și al toamnei, iar peste 17.000 de persoane au participat la reprezentațiile în stradă.

Citește și:

Clujenii sunt invitați la artă stradală la Jazz in the Street

Ultimile articole

Articole populare