Acasă Social GP Tracia 33, superfight K1 la Sala Polivalentă din Cluj

GP Tracia 33, superfight K1 la Sala Polivalentă din Cluj

GP Tracia 33 a apărut la inițiativa unui grup motivat pentru a lansa un nou concept de brand românesc manifestat în zona artelor marțiale. Unul dintre dezideratele majore ale acestui proiect este afirmarea în plan internațional a acestei competiții, care oferă deja în ediția de debut prezența unor jucători din România, Ungaria, Republica Moldova, Ukraina și Belarus.

Circuitul format din 2 evenimente anuale, debuteaza la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca in data de 20 martie 2016, ora 18.00. Ele pot fi transmise in prime-time duminica seara in intervalul orar 18:00 – 23:00 (CET – Central European Time) si transmis in direct si in reluare pe posturile partenere. Sambata 19 martie ora 15:00, in foaierul Iulius Mall va avea loc cantarirea oficiala.

Programul evenimentelor contine minim 3 meciuri pentru fiecare dintre cele 4 categorii ale centurii: +72 kg, +85 kg, +95 kg si fete. De asemenea, pentru fiecare categorie va avea loc un superfight, sustinut de campioni consacrati. In mod particular, competitia de debut va avea si un superfight de box, pe durata a 5 reprize.

Luptele sunt subordonate regulamentului K1/MMA si se desfasoara pe o durata de 3 reprize a cate 3 minute fiecare, intre reprize existand cate o pauza de 1minut. Intre meciuri/categorii sunt programate pauze publicitare cu o durata intre 2 -3 minute.

Combatantii pentru titlu sunt aprobati de presedintele competitiei Ninel Ianculescu (campion mondial 2005). Ei provin din cluburile si asociatiile K1 partenere din Romania si strainatate. Edita 1 a GP TRACIA 33 va avea jucatori din Romania, Republica Moldova, Belarus, Ucraina si Ungaria, intentia de perspectiva fiind aceea de aprofundare a internationalizarii centurii.

Biletele pot fi achizitionate si de la Magazinul Sora (etaj 1) si Caseria Salii Polivalente. Pretul biletelor este de 30, 50, 80 si 100 lei in functie de categorie, elevii, studentii si pensionarii beneficiind de o reducere de 50%.

Costurile meselor din Zona VIP (proximitatea ringului) sunt de 1000, 800 si 600 Euro, conform schitei. Pentru accesul in aceasta zona sunati la 0723 675 529.

Președintele competiției: Ninel Ianculescu, câștigător al Cupei Mondiale de Kickbox 2005 (categoria -91 kg).

Invitați de onoare: Vasile Câtea, Președintele Federației Române de Box, Dejanu Adrian, Președintele Federației Române de Freestyle Kickboxing.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version