Gest de omenie la Turda. Un cetățean care a pierdut 3.400 de lei a reintrat în posesia banilor datorită unei doamne cu spirit civic

Un bărbat din Turda a pierdut zilele trecute în oraș o sumă importantă de bani, anunțând poliția, care a făcut un anunț public în legătură cu pierderea bărbatului. Luni, o femeie a găsit portofelul cu suma de 3.453, iar banii i-au fost restituiți păgubitului, scrie Turdanews.ro.

„Ca urmare a mediatizării mesajului dvs. din data de 15.07.2020, privind suma de bani găsită de o doamnă pe o stradă din loc. Turda, vă informăm că Poliția Locală Turda în data de 17.07.2020 ora 14.15, a restituit numitului S. M întreaga sumă de bani 3.453 lei pe care  doamna C.A a găsit-o în zona intersecției străzii Republicii cu str. Mihai Eminescu (trecere pentru pietoni).

Pe acestă cale domnul S.M mulțumește doamnei C.A pentru spiritul civic de care a dat dovadă și tuturor factorilor implicați în recuperarea banilor. Poliția Locală Turda, va sta la dispoziție în limita competențelor legale”, a transmis Poliția Locală Turda.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii