Generația de Aur și legendele Barcelonei, meci demonstrativ la Cluj

Sports Festival reunește cele mai îndrăgite sporturi și legende sportive timp de 4 zile, la Cluj-Napoca. Mai mult, amatori și profesioniști, părinți și antrenori, copii și campioni, toți pot practica sportul preferat sau pot învăța regulile unui sport nou, la Cluj-Napoca, în 14-17 iunie 2018.

Ultimii 2 ani au adus în fața clujenilor competiții naționale și europene importante, iar Sports Festival își dorește să ducă aceste eforturi mai departe, să pună accente de show și educație pe cuvântul “sports”, să pună într-o lumină nouă performanța și efortul susținut, să re-activeze apetitul publicului pentru sport și activitate.

Un meci între fotbaliştii români ai Generaţiei de Aur şi legendele FC Barcelona va avea loc în 16 iunie, în cadrul Sports Festival.

„Prima ediţie a Sports Festival va avea loc între 14 – 17 iunie la Cluj-Napoca, iar în cadrul acestui eveniment va avea loc un meci de fotbal între membrii Generaţiei de Aur şi legendele Barcelonei, în data de 16 iunie. Eu fac parte şi din legendele Barcelona şi voi juca în prima parte pentru echipa Generaţiei de Aur şi, dacă voi mai putea, voi juca şi pentru Barcelona. Meciul este un moment important pentru iubitorii fotbalului din România. Niciunul dintre colegii mei din Generaţia de Aur, care au jucat în 1994, nu va lipsi, printre ei şi Gică Hagi şi Ioan Ovidiu Sabău, iar în plus vor mai juca Chivu, Marica, Adrian Ilie. De la Barcelona ar putea juca Stoichkov, fraţii de Boer, Mendieta sau Pujol, jucătorii sunt încântaţi să vină să joace”, a spus Popescu, potrivti Mediafax.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare