Foto.Dinamo câștigă la Cluj

Universitatea Cluj a pierdut luni în ultima partidă a etapei a doua, scor 2-3  pe teren propriu cu Dinamo Bucureşti.

Cu o apărare foarte slabă dar și cu câteva “mâini moarte” pe teren studenţii clujeni s-au văzut conduşi încă din minutul 8 când dinamoviştii au înscris din penalty la o succesiune de greşeli ale lui Jovanovic şi Neag  care nu au facut marcaj la atacanţii adverşi, iar portarul Veselovky a făcut fault în postura de ultim apărător şi a fost eliminat.

Este al 6 penalty provocat de Veselovsky de la venirea sa la Universitatea ! Evoluţii slabe au avut şi Muşat şi Lungu. Golurile clujenilor au fost reuşite de Ninu şi Boutadjine. Mihai Teja a folosit următoarea echipă : Veselovsky – Jovanovic, Ninu, I. Neag, Muşat – R. Costin, A. Lungu – Boutadjine, L. Kovacs, Tîrnăcop – Jula.

Rezerve: Panagopoulos – R. Ciupe, Skvroc, Bucsa, Viveiros, Stojanovic, Mengolo. De neînţeles lăsarea pe banca a lui Viveiros şi Bucşă dar şi a lui Souvadet care este la echipa a doua pe termen nelimitat. După 2 etape, clujenii au doar un punct, iar etapa viitoare vor juca în deplasare la Chiajna, luni, 11 august, de la ora 18.30.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii