Fotbal feminin. România- Italia, azi de la ora 18.00, pe „ Arena Dr. Mircea Luca”

 

z world cup

Azi, de la ora 18.00, pe Stadionul „Dr. Mircea Luca”, echipa naţională de fotbal feminin întâlneşte Italia. Partida se dispută pentru calificarea la Cupa Mondială din 2015, care va avea loc în Canada. România are nevoie de o victorie pentru a mai spera la o calificare pentru un viitor baraj, de pe locul doi. Primul loc în grupă este ocupat de Spania, favorită certă pentru participarea la Cupa Mondială.

Lotul nostru este alcătuit din 18 jucătoare, cele mai multe, mai exact şapte, provenind de la Olimpia Cluj. Şase jucătoare activează la echipe din străinătate.

 

Mirela Ganea (Olimpia Cluj) și Andreea Părăluţă (ASA 2013 Târgu Mureş) – portari, Corina Corniciuc, Maria Ficzay, Daniela Gurz, Ştefania Vătafu, Adina Giurgiu, Alexandra Iuşan (toate, Olimpia Cluj), Florentina Spânu Olar (Fortuna Hjorring/Danemarca), Anne Marie Bănuţă (Rodez/Franța), Monika Sinka (Riviera Di Romagna/Italia), Nicoleta Bărbos (FC Brazi), Cosmina Duşa, Raluca Sârghe (ambele, Konak Beledyespor/Turcia), Olivia Oprea (TenerifeTenerife/Spania), Elena Vasile, Loredana Nica (ambele, Oţelul Galați) și Melisa Șodînca (CFR Timișoara) – jucătoare de câmp.

 

Antrenori: Maria Delicoiu şi Mirel Albon

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii